Voor marketeers of ondernemers die meer rendement uit hun marketing inspanningen willen halen.

Ik ben de inhoudsexpert die je mist op de werkvloer. Jouw persoonlijke B2B marketingadviseur binnen handbereik voor al je vragen en advies.

Ik hoef je het belang van marketing niet uit te leggen. Dat zie jij 100%. Maar haal je het maximale uit je marketing inspanningen? Dát vraag jij jezelf af.

Ben je marketeer in een klein team of zoals dat zo mooi heet de lone wolf marketeer? Dan heb jij vast een bomvolle to-do list. Je barst van de ideeën en wil niets liever dan marketing verder professionaliseren. Maar OMG waar begin je? De waan van de dag wint het nu nog.

Of ben je ondernemer en mis je dedicated marketing ervaring? Er is niemand die inhoudelijk met je meedenkt. En dus: je doet wat je denkt dat goed is. Tegelijk vraag je je af: hoe doen anderen het?

Kan het slimmer? Kan het beter? Ongetwijfeld. Dat weet jij ook.
Maar waar begin je?

“Van successen tot fuck-ups, ik heb het meegemaakt en deel mijn kennis maar al te graag met jou. Ik ben er voor al je vragen en twijfels. Ik denk mee en kijk mee.”

Jouw inhoudelijke
sparringpartner.

Deze 1:1 coaching stemmen we helemaal af op jouw wensen.

Kun je advies gebruiken bij een bepaald project? Of wil je juist vooral iemand naast je hebben waar je al je marketingvragen aan kunt stellen?

Wat vast staat: we spreken elkaar op vaste momenten en daarnaast ben ik er voor tussentijdse vragen of om mee te kijken naar je content.

Eén ding is zeker: jij groeit als professional en je organisatie boekt zichtbaar succes.

Toegang tot de digitale marketing bibliotheek

Gedurende de samenwerking, plus het jaar daarna krijg je ook toegang tot een digitale marketing bibliotheek. In die omgeving staan allerlei templates, modellen, checklists en tips. Voortaan heb jij alles bij de hand om zelfstandig aan de slag te gaan.

Het resultaat?

  • Ideeën die niet alleen op papier geweldig zijn, maar ook écht worden uitgevoerd.
  • Je kunt zelf slimme keuzes maken. Oftewel: geen onnodige verspilling van het marketingbudget.
  • Je bent gegroeid tot échte professional en waardevolle sparringpartner.
  • Je barst van het zelfvertrouwen, want je weet I’ve got your back.
  • De marketinginspanningen zorgen voor resultaat.