Een lekker draaiende marketingmachine die bijdraagt aan bedrijfsresultaat.

Van doelgerichte strategie tot duurzaam succes. Ik help je met mijn bewezen aanpak om meer rendement te halen uit je marketinginspanningen. Nu én in de toekomst.

Marketing wordt al ingezet in jullie organisatie. Er is zelfs een serieus budget beschikbaar. Maar je weet ook: we laten kansen liggen!

Het team is enthousiast, gemotiveerd en rent op alle verzoeken. Nee verkopen is geen optie. Maar ook, jong en (te) onervaren om een gedegen strategie op te zetten en uit te voeren. De tijd en misschien ook wel inhoudelijke kennis ontbreekt om vanuit management kritisch te kijken naar de marketingdoelstellingen. Het gevolg: marketing is knetterdruk, zonder concreet plan en zonder zichtbaar resultaat.

Wat doe je? Een cursus is vaak gericht op één onderwerp en lang niet altijd toepasbaar op jouw organisatie. Een senior marketeer aanstellen is (nog) niet te betalen en een externe consultant is vaak een kortdurend succes.

“Ik ontwikkelde een aanpak om blijvend meer rendement te halen uit je marketingteam”

Vaste methode.
Maatwerk invulling.

Een half jaar lang gaan we samen aan de slag en ben ik er dedicated voor jullie. Op vaste momenten spreken we elkaar.

Mijn unieke aanpak kenmerkt zich door de combinatie van strategie, implementatie, training en borging. Een bewezen methodiek met een maatwerk invulling, want inderdaad: elk bedrijf is uniek!

Het resultaat?

  • Een marketingmachine die bijdraagt aan het bedrijfsresultaat.
  • Ideeën die niet alleen op papier geweldig zijn, maar ook écht worden uitgevoerd.
  • Een gemotiveerd team dat voelt dat ze het verschil maken.
  • Geen onnodige verspilling van het marketingbudget.
  • Je marketeers zijn gegroeid tot échte professionals en waardevolle sparringpartners.